Som dos centres dedicats a l’ensenyament del Ioga Iyengar®, amb un personal professionalitzat preparat per fer aquesta tasca, que disposa d’unes condicions materials i d’organització adequades a les seves necessitats. Un tret d’identitat dels nostres centres és precisament el reconeixement de l’ “Asociación Española de Yoga Iyengar®” que vetlla pel nivell de qualitat de l’ensenyament dels seus professors.           
 

Figueres va ser la primera ciutat d’Espanya a tenir un centre dedicat a l’ensenyament del Ioga Iyengar®, era el curs 1987/88: l’escola del professor Jordi Martí, actualment director i professor del “Centre de Ioga Iyengar® de Barcelona” al carrer Portal de l'Àngel. L’Enric Sala en va ser un dels primers alumnes.

Per raons totalment casuals, l’Enric, que ja havia impartit classes ocasionalment des de l’any 1993 a Figueres i Girona va començar a impartir classes a Olot; era el curs 1998/99.

A causa de l'increment d'alumnes, el local que compartia amb altres activitats es va fer insuficient i es va veure obligat a buscar un nou emplaçament. Així naixia el 12 de setembre de 2000, el “Centre de Ioga La Tribuna” a Olot.
El 1 de juny de 2002 el “Centre de Ioga la Tribuna” rep el seu reconeixement amb la presència de Jordi Martí que hi fa un curs intensiu.

L’octubre del curs 2004/05 s’inaugura en el mateix local una segona sala de pràctica i s’amplien els vestuaris.

A partir del dia 21 d’octubre de 2006, el Centre de Ioga la Tribuna és reconegut oficialment per la “Asociación Española de Yoga Iyengar®” com centre d’ensenyament del mètode Iyengar® passant a denominar-se "Centre de Ioga Iyengar® La Tribuna"

El temps passava i l’increment de les classes va fer que l’Enric fos tota la setmana a Olot, però la distància es feia feixuga: aquesta és la raó de l’inici d’una nova etapa i, amb aquesta, de l’obertura d’un nou centre de ioga a Figueres, el 23 de setembre de 2008, “Ioga, el Pou de Llum” que és reconegut oficialment com centre d’ensenyament del mètode Iyengar®. El 7 de gener de 2013, el Centre de Ioga Iyengar® El Pou de Llum, reinicia el curs en un nou emplaçament. L’Enric és director i professor d’ambdós centres.


Per a un iogui el seu cos és un laboratori, un camp per l’experimentació i la investigació perpetua.
BKS Iyengar

Avís legal
Política de cookies


Llegir més frases