Els “Centres de Ioga Iyengar® La Tribuna - El Pou de Llum” es proposen fer arribar el ioga a tothom per poder gaudir-ne dels seus beneficis físics, mentals i espirituals.

Aconseguir obrir el cos, a través de les postures -precises, intenses i dinàmiques-; per enfortir cames i braços, aportar flexibilitat a la columna vertebral, millorar la circulació de la sang i desenvolupar la coordinació i l’equilibri, així descarregar les tensions de la vida quotidiana, i portar salut i joia a totes les parts del cos.

Aprendre a respirar amb relaxament tot fent un treball intens per aconseguir equilibrar a la ment ajudant-la a calmar-se i asserenar-se arribant tal com definia Patañjali, al control de les seves fluctuacions.

I finalment equilibri de l'esperit aconseguint una pau interior per viure en harmonia amb nosaltres mateixos i amb el nostre entorn.

Com ens diu el nostre Mestre B.K.S. Iyengar : El teu cos viu en el passat, la teva ment en el futur. Conflueixen en el present quan practiques ioga. No visquis en el futur: només el present és real.En general, quan parlem de salut, només pensem en el benestar físic. Però la salut té moltes demarcacions. Salut física, salut moral, salut emocional, salut fisiològica, salut intel·lectual i s
BKS Iyengar

Avís legal
Política de cookies


Llegir més frases